Openingsuren   

Maandag - Vrijdag:

 

Zaterdag :

 

08u00-12u00 /13u00 - 18u00

 

08u00-12u00 /13u00 - 16u00

Een ruime keuze om uw tuindromen te verwezenlijken!

Bomenen struiken bestellen: makkelijk, snel en betrouwbaar bij Boomkwekerij Van Der Velden.

Bomen en struiken bestellen bij Boomkwekerij Van Der Velden is makkelijk, duidelijk en betrouwbaar.

Wij staan namelijk 100 % achter ons product. Letterlijk en figuurlijk dan, want niet alleen weten we dat we gezonde en sterke planten afleveren, we doen ook alles zelf. Van aanplanting tot onderhoud en snoeiwerk, in ons familiebedrijf staan we persoonlijk in voor het werk op het veld én voor de verkoop achteraf.

Zo zorgen we ook voor een vlotte communicatie met u als klant. Groothandels, kleinere doorverkopers, tuinaannemers en ook particulier klanten kunnen bij ons terecht voor eerlijk en betrouwbaar advies en een klantgerichte verkoop waarbij de kwaliteit van ons product altijd centraal staat.

Haagbeuk, beukenhaag, buxus en taxus leveren we rechtstreeks van het veld en dus bijzonder snel. U kan een bestelling plaatsen via telefoon, fax of e-mail en deze van maandag tot zaterdag bij ons afhalen. Andere soorten kunnen we binnen de 14 dagen beschikbaar hebben of zelfs aanplanten op verzoek voor grotere of gespreide afnames, waarvoor we eventueel ook thuislevering kunnen voorzien.

Bent u niet zeker welke plant het best geschikt is voor uw toepassing? Laat ons weten welke eigenschappen belangrijk zijn, de afmetingen die u wenst en of u vrije wortel of potplant wenst en wij begeleiden u bij u keuze om de juiste bomen en struiken te bestellen met een aangepaste offerte op maat.

Onze boomkwekerij in Hoogstraten is van maandag tot vrijdag geopend van 08:00 tot 12:00 u en van 13:00 tot 18:00 en op zaterdag tot 16:00 u.

Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie! Tot snel?

Contacteer ons!03/500 87 61